Project Description

Yardımcı Olabileceğimiz Bir Projeniz Var mı?

Whatsapptan Ulaşın

2020 Yılı Metal Tasarımları

Bugünümüzde ahşaba olan ilgi olabildiğince çoktur. Yalnız sadece bugünümüzde değil geçmişte de olabildiğince çok ilgi gören ahşap bugünümüzde de kendi konumunu korumakta ve başka yapı malzemelerine oranla her vakit en başında konumunu alabilmektedir. Ahşaba olan ilgi manzarası, ortama katmış olduğu doğallığı ve sıhhatli olması sebebi ile her vakit en evvelce tercih edilmekteydi. Yalnız uzun yaşamlı olmaması maliyetini de kısa süreli tüketimi sebebi ile de sürekli değişiklik yapılması sebebi ile olabildiğince masraflı bir kullanım sağlamaktaydı. Yalnız günümüzdeki ileri teknoloji ürünleri mobilya pazarında de boy göstermiş ve karşımıza metal ahşap ürününü çıkarmıştır.

Metal ahşap üstünlükleri da düzgüsel bir ahşaba oranla yüksek mukavemetli olması ve uzun seneler asla yıpranmadan asla bozulmadan kullanılması her bireyin dikkatini çekmektedir. Metal ahşap aynı ahşap görünümünde ve bütün mobilya ürünleri metal ahşap ile üretilebilmektedir. Metal ahşap ile meydana çıkarılan bütün mamüller bir sanat eseri olarak meydana çıkmakta ve kendi farkını hem niteliği ile hatta birçok tasarımları ile kendi tarzını yaratmak isteyenler amacıyla çok önemli bir araç-gereç olarak olmazsa olmaz bir ürün olmaktadır.

Metal ahşap mobilya ile ürün detaylılığı meydana getirmek olabildiğince basittir. Şahsa, mimarlara hususi bütün tasarımlara bire bir yanıt verebilme özelliği vasıtası ile kendi tarzını kendi farkını meydana koymaktadır. Ev amacıyla yapılması plan edilen bütün mobilyalar metal ahşap ile üretilebilmektedir. Sandalyeden masaya, mobilyadan bütün dizayn ürünlerine kadar her şey metal ahşap ile üretilebilmektedir. Dolayısı ile de meydana çıkarılacak metal ahşap bütün ürünlerin usun seneler yıpranmadan kullanılabilme özelliği taşıması dökülen masrafın hakkını vermektedir. Mobilya sektörüne bir çığır açan metal ahşap amacıyla dökülen bütün harcama yerine gitmektedir.

Metal ahşap mobilya düzgüsel ahşap ürünlerde görmekteyiz olan zaman içinde çürüme, küf tutma, böcek oluşumu, kırılma halleri söz hususu bile değildir. Dolayısı ile de metal ahşap üstünlükleri da kendini göstermiştir. Olabildiğince kaliteli olan yapısı vasıtası ile her tasarımcının ilk tercihi olması, tasarımcıların orjinal mamüller tasarlaması bakımından da olabildiğince çok üstünlük kazandırmaktadır. Metal ahşap mobilya ile fark biçim yaratmak isteyenler amacıyla olabildiğince en uygun bir malzemedir.

Proje Detayları

Tarih

Eylül 18, 2020

Ürün Resimleri

yüksük metal ahşap orta sehpa elbinkametal.com
memer şeklinde metal ahşap orta sehpa elbinkametal.com
kare parlak memer şeklinde metal ahşap orta sehpa elbinkametal.com
yüzük şeklinde metal ahşap orta sehpa elbinkametal.com
6 ok metal ahşap orta sehpa elbinkametal.com
metal ahşap orta sehpa elbinkametal.com
metal ahşap orta sehpa elbinkametal.com

Bizimle İletişime Geçin

Vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin

    İSİM *

    SOY İSİM *

    MAİL *

    TELEFON *

    KONU

    SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM?